FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI INDUSTRI TERIMA KUNJUNGAN HORMAT SEKOLAH KEBANGSAAN SENTOSA, MARAN

18 MEI 2023 – Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) telah menerima kunjungan hormat Pengurusan Sekolah Kebangsaan (SK) Sentosa, Maran yang terdiri daripada Guru Besar iaitu Encik Mohd Azrul bin Md Yusuf bersama empat (4) orang guru. Tujuan kunjungan adalah untuk membincangkan jalinan kerjasama yang bakal dilakukan bersama dalam bentuk Memorandum Persefahaman (MoU) berkenaan dengan program Science, Technology, Engineering, and Mathematics (STEM) disamping merapatkan silaturahim antara kedua-dua institusi.

Delegasi SK Sentosa disambut oleh Pengurusan FSTI yang terdiri daripada Dekan, Timbalan Dekan (Akademik dan Hal Ehwal Pelajar), Timbalan Dekan (Penyelidikan dan Pengajian Siswazah), tiga (3) Ketua Program dan Penyelaras Dokumentasi Hubungan Luar.

Berita disediakan oleh Encik Abd Razak bin Ja'afar, Eksekutif Kanan FSTI