Selamat Maju Jaya, Program Ijazah Dual UMPSA-KazNARU

5 November 2023 | Kuala Lumpur - 2 pelajar, Nicholas Khoo Jyh Shen dan Lim Yeow Hong dari Program Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan Bioteknologi Industri dengan Kepujian, Fakulti Sains dan Teknologi Industri UMPSA telah berangkat ke Almaty, Kazakhstan bagi menjalani program Ijazah Dual di Kazakh National Agrarian Research University (KazNARU) selama satu tahun pada Sesi Akademik 2023/2024.

Turut sama mengiringi pelajar ialah Dr. Mohd Fazli bin Farida Asras, Timbalan Dekan (Akademik dan Hal Ehwal Pelajar) dan Prof. Madya Dr. Saifful Kamaluddin bin Muzakir @ Lokman, Pensyarah Kanan FSTI serta ahli keluarga kedua-dua pelajar.

Pihak Pengurusan UMPSA, JHEAA, JHEPA, FSTI, PKSA dan PUHA mengucapkan selamat maju jaya kepada kedua pelajar. Semoga menimba ilmu dan pengalaman sepanjang di Kazakhstan.

Berita disediakan oleh Dr. Mohd Fazli bin Farida Asras, Timbalan Dekan (Akademik dan Hal Ehwal Pelajar),  FSTI